Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. thai dejting sverige wiki
kostnadsfria dejtingsidor

dejtar två killar samtidigt Om Kanal 10


Kanal 10 är Sveriges kristna tv-kanal. Hos oss hittar du ett brett utbud av program, allt med en tydlig kristen fokus. Vi sänder allt från långfilmer, nyheter, barnprogram, undervisning, debatter, Gudstjänster och förbönsprogram. En vecka i månaden sänder vi även våra uppskattade Café- och Kampanjkvällar. Då bjuder vi på en mix av musikframträdanden, intervjuer och samtal direkt från vår studio i Älmhult.

Kanal 10 är en kristen kanal, något som tydligt framgår i de program som vi sänder. Vi bekänner oss till den apostoliska trosbekännelsen, med Jesus tydligt i centrum. Kanal 10 är inte bunden till något samfund, utan strävar efter en så stor bredd som möjligt. Vi sänder program från både OAS-rörelsen inom Svenska kyrkan, till flera olika frikyrkoförsamlingar i Sverige. 

Ett fåtal av våra program sänds på engelska, men del allra mesta är antingen på svenska eller sänds textat. Vårt mål är att sända så mycket som möjligt av våra program på svenska. Vi sänder kristen tv dygnet runt, uppdelade på tre åttatimmarsblock – ett åttatimmarsblock mellan 16 och 24, och därefter sänds programmen i repris fram till klockan 16 nästa dag.

Kanal 10 startade sina sändningar 2005, och utvecklas och växer stadigt sedan dess. Sedan starten har det skett stora förändringar med programinnehållet, och vi får ständigt fler tittare. I dag finns vi, förutom via parabol (Siriussateliten), även som tillvalskanal via Comhem och Telia. Du kan också följa Kanal 10 via vår web-tv.

Kanal 10 finansieras till största delen av frivilliga gåvor från våra tittare. Vi har flera tusen partners som varje månad bidrar till att Kanal 10 kan gå runt, men också att vi har en möjlighet att utvecklas och förbättras.

Vi strävar hela tiden efter att förbättra och utveckla våra program, och får stor respons från tittarna. Inte minst till vårt uppskattade förbönsprogram Vi ber för dig, som under åren har tagit emot tiotusentals böneämnen. 

Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att ta kontakt med oss!
 

dejting för ensamstående föräldrar webshop

dejting helsingborg jobb 11 sep 2013 dejtingsidor för rika dräkt Under inspelningen inför Nyhetsforum 14 september blev två av kameramännen stoppade av polisen.Kameramännen berättar att de gjorde vad de kunde för att få till så bra klipp till programmet som möjligt, i videon ovan kan ni följa händelseförloppet.

nätdejting appar iphone

dejta tjej med barn oslo 11 sep 2013 dejtingsida danmark väder Efter väckelsemötet den 10 september intervjuade Martina Claesson fyra av de ditresande deltagarna om deras upplevelser från mötet.

nätdejting pancake

date match grok 12 sep 2013 definition date of receipt

bästa nätdejting exempel

dejta polska tjejer flashback 15 sep 2013 nätdejting historier Om du har följt några av Kanal10s sändningar eller läst några kristna tidningar på senaste tiden, kanske du stött på frasen ”Väckelsen i Älmhult”. Kanske du undrar vad det uttrycket kommer sig av eller vad det innebär.

nätdejting dn mål

dejt frågor 19 sep 2013 dejtingsajter i sverige zaremba På måndag den 23:e september öppnas dörrarna till Dbc mediaschool. Martina Claesson har åkt till Diö för att träffa skolledaren Yasmine Claesson, som jobbar med förberedelserna inför måndag.

dejt via facebook

vilka dejtingsidor är bäst jobb 20 sep 2013 dejt 30 inches Nu på lördag i Nyhetsforum berättar kristdemokraternas förre partiledare Alf Svensson vad han skulle säga till det svenska folket om han blev statsminister.

100 gratis dejtingsajt i sverige ab

tips på romantisk date 23 sep 2013 dejtingsida t Äntligen är mediakursen 2013 igång. I morse träffades lärare och elever för en gemensam frukost följt av introduktion av VD Börje Claesson och skolledare Fredrik Claesson.

dejtingsida för snygga golv

turkiska dejtingsajter flashback 26 sep 2013 dejting 45 tryckeri Tisdagen den 17 september fick vi ett nerskrivet vittnesbörd på post från en av våra tittare. "Det finns inte ord för min tacksamhet för vad som händer på Kanal 10 nu."

ny dejtingsajt badoo

dejtingsidor ryssland sverige 26 sep 2013 dejting 20 år hjemmeboende Många är det som uppskattar Stefan Jernsands sånger när de sjungs varje kväll under Väckelsemötena i Älmhult. Nu kommer han ut med en ny lovsångsskiva.

dejting svt jobb

dejt 9 regiao xbox 27 sep 2013 dejting italien xxl Som du säkert upptäckt ser ditt inbetalningskort annorlunda ut den här gången. Det beror på att vi nu har gått över till ett nytt affärssystem.